Радови на проширењу јавног осветљења

Објављено: 
17. maj 2024.

Након реализације пројекта замене постојећег система јавног осветљења и уградње 12.000 нових ЛЕД светиљки, у сарадњи са месним заједницама на територији нашег града, настављене су активности на проширењу система јавног осветљења.
Светиљке које су демонтиране, једним делом ће се користити на сеоском подручју (натријум), а један део светиљки ће бити уништен у складу са стандардима (живине светиљке). Потрошња струје натријумових светиљки на сеоском подручју биће мања него на градском подручју, због режима рада у краћем временском периоду.
Радови на проширењу јавног осветљења тренутно се изводе на више локација: Алваџиница, Палилула, Бељина, Сајмиште, Мрчајевци, Рајац, Видова, Горња Горевница, Мршинци, Виљуша, Трнава, Миоковци, Горичани, Балуга Љубићка итд.
У склопу ових радова, биће постављено и јавно осветљење на новоизграђеном мосту Мрчајевци - Слатина, као и уз државни пут од Војиновића брда у Јежевици до Лазовића у Заблаћу, али и неосветљени део државног пута у Виљуши, на старом путу према Краљеву.


Радно време

Контакт

kontakt@jpgradaccacak.co.rs
Подаци за идентификацију
© 2024. ЈП "Градац" Чачак
Политика приватности
Developed by:
SuperWeb