У склопу радова на реконструкцији дела тротоара у Улици цара Лазара уклоњена дотрајала и трула стабла

Објављено: 
30. april 2024.

У склопу радова на реконструкцији дела тротоара у Улици цара Лазара, уклоњена су дотрајала и трула стабла, на основу процене стручних лица и Решења комуналне инспекције. Здрава стабла су остала нетакнута. На местима уклоњених стабала, биће сасађене нове саднице Индијског јавора, са бетонским прстеном у земљи, како не би дошло до поновног оштећења тротоара и поџемних инсталација.
На друштвеним мрежама, појединци који су противници и критичари свега што се у нашем граду свакодневно ради и гради, слично као када су мењана дотрајала стабла у Улици Веселина Миликића, опет су изнели неистине у циљу сопствене политичке промоције, тврдећи како је "по наредби градоначелника страдало полувековно здраво дрвеће".
Фотографије настале током уклањања стабала, најбоље говоре о злонамерности и нетачности изнетих информација, прецизније речено, изнетих лажи, у циљу прикупљања потписа подршке за кандидатуру на локалним изборима.
На грађанима Чачка је да оцене ко лаже, а ко ради, ко обмањује грађане, а ко свакодневно инфраструктурно уређује наш град, чинећи га лепшим, урбанијим и све зеленијим. Подсећања ради, у нашем граду је у последњих 7 година засађено преко 6.000 нових стабала.


Радно време

Контакт

kontakt@jpgradaccacak.co.rs
Подаци за идентификацију
© 2024. ЈП "Градац" Чачак
Политика приватности
Developed by:
SuperWeb