Зимска служба

Објављено: 
27. novembar 2023.

На територији града Чачка током ноћи није било обилнијих падавина, али су екипе наших Јавно - комуналних предузећа током ноћи од 04:00 сата биле на терену и вршиле чишћење по потреби, посипање коловоза мешавином соли и каменог агрегата, због изузетно ниских температура и појаве леда на коловозу.

Ове активности су вршене на путним правцима у вишим пределима, пре свега према манастирима где се недељом окупља највећи број наших суграђана.

Активности су реализоване на следећим локацијама: Брезовице, Петница, Јежевица, манастир Стјеник, манастир Благовештење у Трнави, сви путни правци ка манастирима у Овчарско - кабларској клисури, манастир Вујан, Остра, Горња Трепча - Луњевица и Вујетници.

На градском подручју није било потребе за интервенцијама, али су радници ЈКП "Комуналац" у статусу сталног дежурства и прате стање на терену, како би благовремено реаговали.

Тренутно се на свим путним правцима на територији града Чачка саобраћај се одвија несметано и без проблема.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, како на возаче тако и на пешаке, да користе зимске пнеуматике и адекватну обућу, и да повећају опрез у саобраћају због ниских температура и влажних коловоза и тротоара и могућности појаве поледице.

ЈП Градац Чачак, које врши координацију и надзор над свим овим активностима, захваљује се менаџменту и вредним радницима ЈКП Моравац Мрчајевци, ЈКП Градско Зеленило Чачак и ЈКП "Комуналац" Чачак на ангажованости да зимска служба у нашем граду функционише беспрекорно и из године у годину све боље.


Радно време

Контакт

kontakt@jpgradaccacak.co.rs
Подаци за идентификацију
© 2024. ЈП "Градац" Чачак
Политика приватности
Developed by:
SuperWeb