Обавештење о измени режима саобраћаја у Улици жупана Страцимира

Објављено: 
27. februar 2024.

Обавештавају се сви учесници у саобраћају да ће због извођења радова на реконструкцији Улице жупана Страцимира доћи до измене режима саобраћаја, у околним улицама и то од 02.03.2024. године.

Улица жупана Страцимира биће затворена за саобраћај за сва возила, бициклисте и мотоциклисте.
Кретања пешака кроз ову улицу биће регулисано градилишном оградом и привременом саобраћајном сигнализацијом.

Кретање возила у окружењу биће регулисано привременом саобраћајном сигнализацијом и одвијаће се на следећи начин:

Улицом Богићевићевом у једном смеру од Улице хајдук Вељкове ка Рајићевој (супротно од тренутног смера) и даље Рајићевом ка Ломиној улици, улицом Хајдук Вељковом у једном смеру од Ломине ка Богићевићевој и Кужељевој (као и сада) и даље Кужељевом у једном смеру, од хајдук Вељкове ка кружном току код Солида. У Кужељевој улици биће дозвољено паркирање возила на постојећим паркинг местима (управно на правац кретања) и на новоозначеним паркинг местима на коловозу, подужно са леве стране у односу на правац кретања.

Кретање возила јавног градског превоза одвијаће се улицама Железничком (од стајалишта код Солида до Булевара војводе Путника), затим Булеваром војводе Путника до Љубићке (код Медицине рада), Љубићком до Улице Бате Јанковић (код Моравице), Улицом Бате Јанковића до Улице цара Душана (код цркве) и даље без измена Улицом господар Јовановом (ка Пошти). Истом трасом кретаће се возила јавног градског превоза и у суопротном смеру.


Радно време

Контакт

kontakt@jpgradaccacak.co.rs
Подаци за идентификацију
© 2024. ЈП "Градац" Чачак
Политика приватности
Developed by:
SuperWeb