Завршени радови на реконструкцији пута Пријевор - Трбушани

Објављено: 
24. februar 2024.

Данас су завршени радови на реконструкцији и асфалтирању општинског пута ОП 123-3 (од школе у Пријевору до школе у Трбушанима и даље до раскрснице са државним путем код Комуне) у укупној дужини од 4.470 метара, ширине 5 метара.
Овај пут је претрпео велика оштећења услед прекомерног коришћења током радова на изградњи деонице ауто-пута "Милош Велики" од Прељине до Паковраћа.
Захваљујући огромној подршци Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, министра господина Горана Весића, јавног предузећа "Путеви Србије" и директора, господина Зорана Дробњака, Централној путној лабораторији - ЦПЛ као надзору над овим радовима, у сарадњи са кинеском компанијом ЦЦЦЦ ови радови су успешно завршени и представљају почетак рехабилитације свих путева који су претрпели оштећења на исти начин.
Радове је свакодневно пратио наш колега господин Раде Ћирковић, трудећи се да у току извођења радова буду решени бројни проблеми, који се пре свега односе на одводњавање пута, регулисање нивелете пута и прикључака на пут великог броја домаћинстава и привредних субјеката дуж целе трасе.
Уз велико залагање градоначелника Чачка, господина Милуна Тодоровића, помоћника градоначелника господина Милоша Стеванића и нашег предузећа као управљача општинским путевима, у наредном периоду нас очекују и радови на реконструкцији преосталих 20 километара свих путева који су претрпели оштећења током изградње ауто-пута.


Радно време

Контакт

kontakt@jpgradaccacak.co.rs
Подаци за идентификацију
© 2024. ЈП "Градац" Чачак
Политика приватности
Developed by:
SuperWeb